تاثیرات مواد هیومیکی در کشاورزی

3-7-بهبود خصوصیات بیولوژیکی گیاه و خاک

1-3-7-تحریک فعالیت میکروارگانیسم های خاک و افزایش جمعیت آنها:

هیومات پتاسیم

موادهیومیکی منبع غذایی و همچنین محرک رشد قارچ ها و میکروارگانیسم های مفید تشکیل دهنده فلور خاک مانند Aspergillus niger، Penicillium glaucum، Bacillus mycoides، Scenedesum spp، Rizobium trifolli، R. japonica، R. leguminosaurum،  R. meliloti و . محسوب می شوند. موادهیومیکی با افزایش نفوذپری دیواره سلولی، تسریع در تولید پروتئین ها، اسیدهای نوکلئیک درون سلولی و بسیاری از مکانیسم های ناشناخته دیگر، به رشد و تکثیر موجودات زنده کمک می کنند.

بین 15 تا 25 درصد موادآلی تولید شده گیاه توسط فرآیند فتوسنتز، از محل ریشه  ترشح و در اختیار فلور خاک قرار می گیرد و متقابلاً فلور خاک محصولات تولید شده خود نظیر هورمونها، آنزیم ها، آنتی بیوتیک ها و . را به گیاه انتقال می دهند.

فلور خاک موجب تجزیه پسماندهای گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی شده و آنها را به ترکیبات ساده قابل جذب توسط ریشه تبدیل می کند و با ترشح مواد اسیدی به انحلال و آزادسازی میکروالمنت های خاک کمک می کند. برخی از آنها همچون ریزوبیوم ها در ریشه گیاهان خانواده لگومینه موجب جذب و تثبیت نیتروژن در خاک می گردند. به بیان ساده در می یابیم که با افزودن مواد هیومیک به خاک و ازدیاد جمعیت فلور خاک شاهد تاثیرات شگرفی همچون بهبود خاک و تغذیه گیاه خواهیم بود.

 

تاثیرات مواد هیومیکی در کشاورزی، بهبود خصوصیات بیولوژیکی گیاه و خاک، تحریک فعالیت میکروارگانیسم های خاک و افزایش جمعیت آنها

شرکت نهاده گسترپارس رویش

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها